Poleringsguide
Polera aluminium. Allt om hur man högglanspolerar aluminium.

Poleringsguide.se är nu öppnat

September 3rd, 2007 by zooloo

Känns skönt att få upp en helt ny sajt med lite fräschare innehåll. Men det är inte klart, produktspecen ska skrivas med länkar och ett galleri ska upp med inspirerande bilder. Måste lösa så jag kan visa bilder från andra oxå. Kommer upp mer info i veckan. mvh zooloo

Poleringsguide.se | Under motorhuven på min toyota supra
Hittade en gammal bild som togs när jag jobbade på min supra vintern 2005. Här har jag polerat både aluminium och stål. Täckgummit på stötdämpartornet har fått kromlack med sprutförsilvring. Har man trimmat sin bil och stylat den så är det ju inte mer än rätt att det blänker snyggt under huven. Det är lättare att se läckage och hålla en fin yta ren. Motorstyling is the shit! *smile*

Jag har några bilder på min turbo Supra och min V8 Mercedes här: www.zooloo.se/cars

Välkommen hit! mvh zooloo

Posted in Aluminium, Sajtbloggen

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.